Pas spasio devojku od manijaka u Grčkoj: Ona mu se odužila na najlepši mogući način!
Plaža, Foto: RINA

život piše romane

Pas spasio devojku od manijaka u Grčkoj: Ona mu se odužila na najlepši mogući način!

"Sudbina nas je spojila", kaže ona

Objavljeno:

To je bio trenutak kada je mali crni napušteni pas prišao devojci i počeo glasno da laje, skrećući pažnju na muškarce koji su pokušavali da je napadnu. Uplašeni da će ih na plaži primetiti drugi zbog lajanja ovog pametnog, hrabrog psa, muškarci su samo pobegli.

Tada je Džordžija prvi put primetila ovu njušku koja je verno pratila natrag do stana u kome je boravila sa prijateljima, a šapica se družila sa njima dok nisu morali da se vrate kući. Psa je već nazvala Peper, a to što je morala da ode i da je ostavi samu, slomilo je njeno srce.

Kad se vratila kući, shvatila da ne može da prestane da misli na nju, pa je odlučila da se ponovo vrati i pronađe je. Nažalost, na svom prvom putovanju nije mogla da pronađe psa, pa je tokom leta nekoliko puta odlazila iz Velike Britanije u Grčku i nazad, pre nego što je konačno našla.

Na kraju su spasile su jedna drugu

Tada su se ona i njena Peper ponovo ujedinile! Loša vest je, međutim, da je za međunarodno putovanje Peper morala da provede 21 dan u karantinu pre nego što je mogla da krene kući sa njom, a onda je Džordžija saznala da uzima psa koji će imati bebe...

Džordžija je nakon svih procedura konačno bila kod kuće sa svojom Peper, a ubrzo su stigli i štenci. Kad je došlo vreme, svima je pronašla dobre domove pune ljubavi. A Peper? Pa ona je počela svoj novi, lepši i bolji život. Na kraju su očigledno – spasile su jedna drugu.

To je bilo ludo putovanje. Ali, ne smem ni da zamislim šta bi bilo da ona tada nije bila tamo", rekla je Džorđžija.

Bonus video:

03:56

NIKADA NIJE KRIV PAS, VEĆ ISKLJUČIVO VLASNIK Advokatica Fondacije Levijatan o napadu pitbula koji je usmrtio ukućanina

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.